Yachtis este un brand de produse din pește, congelate și conservate, marca Agrirom. Prezent pe piață cu două game de produse, standard și premium, Yachtis oferă o sortimentație bogată care cuprinde peștele file, fructele de mare și o serie de conserve extrem de apreciate de consumatori.

REDESIGNUL AMBALAJELOR

Gama de produse Yachtis avea nevoie de o nouă imagine, care să aibă un design adaptat tendințelor și să se diferențieze de concurență. Odată cu crearea noilor ambalaje, am reușit să ilustrăm personalitatea și beneficiile pe care le oferă brandul, diferențiind gamele de produse prin elemente specifice și păstrând o imagine coerentă.

Peste-Conserva-1
Peste-Congelat

DIFERENȚIEREA GAMELOR

Designul gamei standard este unul minimalist în care s-a pus accent pe transmiterea informațiilor într-un mod cât mai clar. În realizarea acestuia s-au folosit elemente din logo – culoare și formă, păstrând astfel identitatea vizuală a brandului.

Prin folosirea culorii alb și a elementelor aurii, am dorit să evidențiem faptul că produsele fac parte dintr-o categorie premium. Fotografiile de prezentare, în contrast cu albul predominant creează un ambalaj atractiv și pun în valoare calitatea produsului.

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.