VIITORUL ARAD

minge  SLOGAN

Fiindcă este vorba de un club de fotbal pentru juniori, am venit cu o idee de slogan care să rezoneze cu idealurile jucătorilor și să reprezinte cât mai bine clubul în exterior. ”Creștem pentru un vis” este așadar un slogan puternic, ce inspiră un Viitor promițător pentru jucători dar și pentru club.

“CREȘTEM PENTRU UN VIS”

minge  LOGO

Pentru crearea logo-ului, am păstrat culorile distinctive alb-roșu ale clubului, adăugând elemente circulare care se suprapun. Designul modern și simplificat al logo-ului a contribuit la crearea unei identități vizuale memorabile pentru Viitorul.

minge  WEBSITE

Clubul Viitorul avea nevoie de un site atractiv, ușor de utilizat și care să pună în valoare activitatea sportivă a echipelor. Soluția noastră a fost crearea unui site bine structurat, care prezintă activitatea juniorilor încă de pe pagina principală. Ușurința în utilizare, meniul intuitiv dar și designul modern sunt câteva lucruri pentru care www.viitorularad.ro este o reușită.

minge  SOCIAL MEDIA

Am dorit să construim în jurul clubului  Viitorul Arad o comunitate activă și relevantă, care apreciază fotbalul și încurajează descoperirea talentului încă de la vârste fragede. Strategia creată de noi este una care pune accent pe informarea comunității în legătură cu activitatea clubului, stimularea discuțiilor legate de fotbal și promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

minge  MASCOTA

Ca orice club care se respectă, Viitorul trebuia să aibă o mascotă unică și ușor de recunoscut. Așa a apărut Tory, vulturul alb-roșu, care este prezent la toate meciurile sau evenimentele clubului și este îndrăgit atât de suporteri cât și de jucători.

minge  AFIȘ

Pentru campania de selecții realizată în școli și grădinițe, am realizat un afiș atractiv atât pentru copii cât și pentru părinți.

minge  PROMO

Am realizat un clip de prezentare inspirațional care promovează valorile și misiunea clubului într-un mod atractiv.

Cine este Viitorul? Lăsăm filmulețul următor să vă spună!

Posted by Viitorul Arad on Monday, November 10, 2014

minge  ORGANIZARE EVENIMENT

Gala Viitorul Arad a fost un eveniment important pentru club atât prin amploare, cât și prin scop – acela de a premia micii fotbaliști pentru rezultatele obținute de-a lungul anului. Invitații s-au bucurat de prezența unor fotbaliști de marcă, de momente artistice cu trupe de dans și freestyle, dar și de focurile de artificii care le-au încântat privirile, întregul eveniment fiind astfel de un real succes.

Vă mai amintiți petrecerea de sfârșit de an? Întreaga atmosferă a fost surprinsă de cameră iar acum ne putem bucura de amintiri frumoase!

Posted by Viitorul Arad on Thursday, January 8, 2015

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.