Novastyle este primul număr al revistei de amenajări și design interior, realizată de Novambient – brandul românesc dedicat vânzării de gresie, faianță, parchet, obiecte și instalații sanitare. Dedicată atât specialiștilor din domeniul designului de interior și exterior, cât și amatorilor, rolul acesteia este de a aduce în prim plan idei ingenioase de amenajare și de a prezenta tendințele din domeniu într-un mod explicit și pe înțelesul tuturor.

Am avut în vedere integrarea unor imagini reprezentative, prin intermediul cărora să transmitem atmosfera creată cu ajutorul produselor de amenajare de la Novambient.

Mai mult decât atât, am pus accentul pe cele mai recente tendințe de decorare și, în colaborare cu specialiștii Novambient, am oferit sfaturi utile și idei inovatoare de amenajare a interioarelor și exterioarelor din spațiile comerciale și rezidențiale.

Întregul concept al revistei Novastyle a pornit de la practicalitate – ne-am dorit să creăm o revistă prezentată clar și concis, cu imagini reprezentative și texte inspirate.

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.