MONTE BANATO

Monte Banato este un brand românesc de paste, care activează pe piața alimentară din anul 1994. Sub umbrela acestui brand s-au creat o mulțime de  produse, de la specialități din paste precum tortellini sau penne la rondele din ovăz și snacks-uri, toate extrem de apreciate la nivel național. 

PROVOCARE

Provocarea pe care am avut-o în pitch-ul pentru Monte Banato a fost să restilizăm logo-ul actual iar în același timp, să oferim un nou design de ambalaj potrivit întregii game de produse. În alți termeni, Monte Banato își dorea o identitate vizuală modernă și în același timp recognoscibilă, sub un nou packaging care să transmită coerență la nivel de brand și să fie atrăgător pentru segmentul său de clienți.

Cu un design simplificat și detalii precum ferestrele care împrumută diverse forme ale obiectelor din bucătărie, culorile steagului Italiei, simboluri care diferențiază tipurile de produse, ambalajul este unul adaptat noilor tendințe și cu vizibilitate crescută la raft.

Grau Dur
Fara Ou
Cu Ou

DIFERENȚIEREA LA NIVEL DE SUBGAME

Diferențierea pe categorii am realizat-o cu ajutorul simbolurilor care prezintă tipurile de produse (ex. paste cu ou, paste din grâu dur sau paste fără ou). Așadar, am creat un ambalaj adaptat tuturor gamelor de produse, care aduce o notă de vitalitate și modernitate acestora, diferențiindu-le la raft și în același timp păstrând elementul de recunoaștere a brandului.

Pentru gama de sosuri, am propus un ambalaj cu totul nou, care păstrează caracteristicile la nivel de gamă, însă care surprinde plăcut prin forma inovativă și care face trimitere la un produs de calitate superioară. 

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.