medlife_logo

MedLife este un sistem medical prezent la nivel național de mai bine de 18 ani, care oferă servicii profesionale în domeniul sănătății, fiind renumit pentru diversitatea specialităților medicale oferite. Odată cu deschiderea unui nou centru de nutriție în Arad, MedLife avea nevoie de un nume pentru acesta și de o campanie de promovare la nivel local.

 

Campania Sănătate în interior, frumusețe în exterior este bazată pe faptul că nutriția pornește de la stabilirea unui stil de viață sănătos, care se reflectă în exterior și care oferă o stare de bine. Vizualul subliniază acest lucru prin prezentarea organelor corpului într-un mod creativ, cu ajutorul legumelor și fructelor.

medlife_icon2  FLYER

Pentru că am dorit să facem cunoscut noul centru de nutriție MedLife la nivel local, am decis să realizăm flyere care să fie distribuite la cabinetele medicale de familie, în saloanele de înfrumusețare și la persoanele care vizitează clinica MedLife Genesys.

medlife_icon1  DISPLAY

Pentru promovarea noului centru de nutriție în incinta clinicii, am creat un display în mărime naturală care să atragă atenția încă de la intrare și să ofere informații cu privire la acest serviciu.

medlife_icon2 OUTDOOR

Centrul de nutriție avea nevoie de vizibilitate la scară largă, iar odată cu crearea panourilor outdoor, am reușit să atingem un public numeros care să afle despre noile servicii oferite de MedLife.

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.