O platformă dedicată joburilor, o strategie de social media, materiale promoționale pentru târgurile de cariere din Timișoara și un proiect cu care ne mândrim: revista Mahle. Toate acestea, încununate de activități în organizarea Zilei Diversității MAHLE în România.

Am realizat un site dedicat carierelor, pentru toți cei interesați care pot aplica direct pentru postul dorit la Mahle: www.mahle-cariere.ro

În offline, am pregătit numeroase materiale pentru târgurile de cariere din Timișoara, la care compania MAHLE s-a prezentat: broșuri, stand de prezentare – graphic design și conținut. De asemenea, am conceput revista Mahle, o revistă internă a companiei, pentru a prezenta noutăți, informații utile, știri din cadrul companiei.

În Social Media, ca strategie de promovare a joburilor ne-am folosit de pagina de Facebook pentru a crește vizibilitatea companiei. Am implementat concursuri online de tipul interacțiuni cu premii care au adunat sute de participanți.

Nu în ultimul rând, am pregătit activități și am documentat video ziua diversității MAHLE în România, celebrată la nivel mondial.

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.