EURO NARCIS este un brand cu peste 15 ani experiență în domeniul importului și distribuției elementelor pentru îmbinarea lemnului, a accesoriilor pentru porți, precum și a diverselor feronerii pentru construcții, atent selecționate de la cei mai renumiți producători din Germania.

Provocarea noastră a fost să construim, asemenea unor meșteri iscusiți, identitatea vizuală a companiei atât în offline cât și în online. Am realizat cărți de vizită, un catalog complet de prezentare, diverse materiale promoționale și o personalizare a mașinilor de distribuție.

Am realizat noul site Euro Narcis insistând pe funcționalitate și cel mai bun user experience, cât și pe un design contemporan, curat, bine organizat.

Pentru Social Media, strategia de comunicare abordată a avut în prim plan crearea unei comunități de fani și totodată atragerea de noi colaboratori (revânzători și distribuitori).

Menținem în permanență legătura cu aceștia prin newslettere săptămânale și postări concepute să fie cât mai informative pentru oricine are o tangență cu produsele folosite în construcții – de la profesioniști, până la gospodari.

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.