Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural, implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflată în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan.

În prezent, Cărturești este unul dintre cele mai de succes branduri din România, care a reușit de-a lungul timpului să atragă și să formeze o comunitate activă, creând o atmosferă dedicată iubitorilor de cărţi şi produselor culturale de calitate.

COLABORARE

Cărturești este un partener cu care am creat o colaborare de lungă durată, bazată pe deschiderea către un design actual și de calitate. În tot acest timp, am realizat identități vizuale pentru mai multe proiecte ale acestui brand și am creat grafica pentru evenimentele și promoțiile care s-au desfășurat în toate librăriile din țară. Printre acestea, s-au numărat afișele evenimentelor Săptămâna PSI, Verona Acoustic Session, Ograda și Târgul Cărtureștilor. 

STREET DELIVERY

Street Delivery este un eveniment dedicat spațiului public, care se desfășoară în orașe precum București, Timișoara, Iași și Cluj. Realizat prima dată în anul 2005, Street Delivery s-a bucurat de o mare popularitate în rândul tinerilor din mediul urban, care își doresc un spațiu public mai curat și mai prietenos, populat cu evenimente de interes pentru ei și comunitatea din care fac parte. 

Odată cu evenimentul Street Delivery din 2014, provocarea a fost să creăm o identitate vizuală modernă și atractivă, completând-o cu materiale de promovare diverse și evident, cu personalitate. 

TRAIN DELIVERY

Un eveniment marca Street Delivery, acesta și-a  propus să revitalizeze un spațiu simbolic al Bucureștiului, și anume Gara de Nord. Aflat la ediția cu numărul 2, Train Delivery a fost locul de întâlnire pentru pasionații de artă, muzică, filme și trenuri, care pe parcursul a 3 zile au participat la diverse proiecții de film, discuții, concerte și expoziții, toate în incinta Gării de Nord din București. 

Train Delivery avea nevoie de o identitate vizuală contemporană și ușor de recunoscut, plus materialele de promovare aferente evenimentului. Am realizat toate acestea, iar o parte din vizualuri pot fi găsite și pe www.traindelivery.ro

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.