Agrirom este un distribuitor național de produse alimentare, care în cei 16 ani de activitate, și-a extins rețeaua de clienți și furnizori, în prezent fiind unul din cei mai mari jucători din acest domeniu.

UN NOU WEBSITE

Agrirom avea nevoie să își prezinte produsele și serviciile pe site într-un mod cât mai atractiv și accesibil. Așa că am ales să creăm un nou design plin de vitalitate și user-friendly, care prin aspectul curat și bine organizat să genereze o mai mare conversie și care să ofere experiențe relevante pentru cei care îl vizitează.

înainte

după

PREZENTAREA PRODUSELOR

Agrirom se ocupă de distribuția produselor alimentare, iar provocarea a fost evidențierea numeroaselor produse comercializate. Soluția a fost gruparea produselor in categorii distincte, ilustrate prin colaje atractive relevante pentru consumator.

LAYOUT RESPONSIVE

Cum este de așteptat în cazul tuturor site-urilor moderne, am creat un layout responsive, care să fie ușor și rapid accesat de pe diverse dispozitive mobile și care să își păstreze aspectul coerent și atractiv. Așadar, provocarea de a oferi informații vitale despre brand în cât mai scurt timp și într-un mod cât mai ușor pentru cei mai mulți utilizatori a fost realizată.

Proiectul anterior

Proiectul urmator

Copyright © 2020 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.